Messi pelipaita -Messi teki hattutempun Pique Pedro
نوشته شده توسط : ayutr@outlook.com

14 La Liga aloittaa katalaani derby, Barcelona 5-1 Espanyol. Espanjalainen Garcia Messi pelipaita ensimmäisen pelin alkupuoliskolla avata kirjaa, Messi hattutempun, Pique ja Pedro on rikki. Lopullinen Barcelona 5-1 voittaa Espanyol.

Ensimmäiset 13 minuuttia, espanjalainen Barcelona pelipaita frontcourt varastaa Busquets muodostamisen jälkeen kaksi tusinaa 2 tilannetta, Garcia jälkeen Akira Pique matala laukaus onnistui, 0-1!Ensimmäinen 45 minuuttia, sen jälkeen jatkuva vapina pallon vasemmalla Alba Road, Harvey takaisin tehdä rajoitusalueella ennen pallon jälkeen Messi, Messi pois tieltä tyhjänä vasemmassa alakulmassa maalin vasen jalka laukaus onnistui, 1-1! Ensimmäinen puoliaika päättyi 1-1 tasapeliin Espanyol.

Ennen ensimmäistä 50 minuuttia, Suarez vastahyökkäyksellä vasemmalta saavutti rajoitusalueella, pysähtyen Messi pysähtyi jälkeen iso säkissä homeopaattisia pitää pallo Nuoriso jalkapallo pelipaidat suoraan Chuandang satunnaisia sarjakuvauksen hajosi, 2-1!Ensimmäinen 53 minuuttia, Rakitić kulmapotkun oikealta rajoitetulla alueella Pique puski pommi verkkoon, 3-1!Ensimmäinen 77 minuuttia, Alba pitkällä pass, Pedro paitsio, rauhallisesti voittaa maalivahti osaksi kauimmaiseen nurkkaan onnistua, 4-1! Ennen ja jälkeen 81 minuuttia, Messi rajoitettu jopa oli kaksi palloa Pedro, jotka palaavat Messi teki hattutempun helposti Tui, 5-1! Lopullinen Barcelona 5-1 voittaa Espanyol. http://www.jalkapallopaitoja2014.com/